Nicole Piket

Welkom, mijn naam is Nicole en ik ben de gelukkige eigenaresse van het Hondenbusje. Honden zijn mijn passie, sinds mijn aller-vroegste, mobiele momenten wist ik ze al te vinden, onze trouwe viervoeters. Als mijn moeder mij even uit het oog verloor, vond ze mij dikwijls ergens onder een tafeltje innig verstrengeld met de meest grote, harige exemplaren. Zielsgelukkig was ik dan! En nu is het iedere dag weer genieten als ik met een ‘gevulde bus’ aankom in het bos en alle neuzen weer helemaal ‘los gaan’, héérlijk en ZO goed voor je humeur!! Plezier, veiligheid en vertrouwen staan bij ons voorop, er is aandacht voor elk individu. Door deze band met de ‘snoepjesjuf’ komt iedere hond (extra) aan zijn trekken, ook de wat meer verlegen hond bloeit op in de groep. Elk karakter is prachtig en mag er zijn!

Ik heb nu zo’n 24 jaar ervaring met verschillende hondenrassen en nog steeds verslind ik alles over De hondentaal. Van een aantal gerenommeerde hondentrainers heb ik seminars gevolgd, oa Linda en Turid Rugaas en de Budzinski’s. Ik heb mijn EHBO-diploma voor de hond en ben geïnteresseerd in de alternatieve (holistische) diergeneeskunde, mooi te zien wat dit voor een dier kan doen!

Zelf heb ik op dit moment 2 honden, Ridgeback Basu en Spaanse Nola waar wij als gezin veel plezier aan beleven.

Regina Holla

Regina werkt sinds September 2021 voor het Hondenbusje. Ze doet dat met heel erg veel liefde en aandacht voor elke individuele hond. Regina heeft haar EHBO diploma voor de hondenuitlaatservice gehaald. Ze gaat binnenkort meer seminars en workshops volgen op het gebied van honden en hun gedrag want dat is haar grote passie.

Regina heeft als jong volwassene haar tante altijd geholpen met de hondenuitlaatservice en de hondenopvang. Ze is opgegroeid met de meest uiteenlopende hondenrassen, haar moeder had altijd wel een leuke herplaatser in de noodopvang.

In haar vrije tijd gaat Regina er graag op uit met haar motor. Het Amsterdamse verkeer en de grote bus besturen is voor haar geen enkel probleem.

Haar motto: Een probleem? dat lossen we gewoon op!

De Hondenbus

De hond wordt bij u thuis opgehaald en ook weer terug gebracht. Iedere hond ligt in zijn eigen hok op een lekker vetbed met een dikke handdoek erop, De honden wennen hier snel aan, ze krijgen ook altijd iets lekkers als ze na de wandeling allemaal weer in hun eigen hok gaan liggen. Dit is een hele rustige en veilige manier van vervoeren waardoor de reis van en naar het bos niet vervelend voor ze is.

In de bus hebben wij tuigjes waar penningen aan zitten van het Hondenbusje. Elke hond krijgt zijn eigen goed passende tuigje aan zodat ze goed herkenbaar zijn in het bos. Ook hebben we een elektrische ventilator en een hondendouche in laten bouwen en is er altijd een bak vers water aanwezig.