Hondenbusje.nl

Sofie

Mijn naam is Sofie en ik ben de eigenaresse van het hondenbusje. Na lang gestudeerd te hebben, eerst
grafische vormgeving aan de Rietveld Academie, daarna Nieuwe Media aan de Universiteit van Amsterdam, werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Het hondenbusje is voortgekomen uit de combinatie van een gezin, de stad, dieren, buiten zijn en het opzetten van een eigen bedrijfje.

 

Opleidingen, cursussen, seminars en workshops die ik heb gevolgd op hondengebied zijn hier te vinden.

Robin

Matthew

Sinds 2016 werkt Matthew voor het Hondenbusje. En hij doet dat met ontzettend veel plezier. Wat ik fijn aan hem vindt is dat hij heel rustig met de honden omgaat. Hij neemt ook alle tijd voor de honden en geniet van het werk. Hij heeft al heel wat ervaring met honden en volgt verschillende opleidingen op hondnegebied. Binnenkort start hij met de opleiding van Sheila Harper, de International Programme for Applied Canine Studies waarna hij zich met recht hondengedragsdeskundige mag noemen.

Irm

Mijn vrouw, een heerlijk mens! Ook Irm werkt af en toe voor het Hondenbusje. Daarnaast heeft Irm zich gespecialiseerd in het oude ambacht Glas in Lood. Ze restaureert oude ramen, maakt nieuwe ramen en geeft bij ons thuis ook af en toe een workshop. Ze heeft een eigen website die je hier kunt bekijken. Ook maakt ze hele mooie schilderijen en beeldjes en kan ze prachtig zingen!

Robin

Robin is mijn dochter. Ze is veertien jaar oud, een echte puber dus. Robin heeft hier thuis geen broertjes of zusjes, maar wel twee honden, en wat voor honden! Djonnie, Lena en Robin zijn echt dikke maatjes. En als er een logeerhond op bezoek is vind ze dat altijd heel gezellig, alle honden reageren ook erg goed op haar. Wat ze het allerliefste doet is zingen en pianospelen! En natuurlijk op haar Iphone zitten.

Djonnie

Djonnie is onze hond. Een Vizsla reutje geboren op 2 september 2008. Hij gaat natuurlijk ook vaak mee met de uitlaatservice en vindt dat helemaal te gek. Hij loopt altijd voorop, maakt niet uit hoeveel honden er mee zijn, Djonnie is de voorste! Snuffelen is zijn belangrijkste bezigheid, die neus van hem is echt waanzinnig goed ontwikkeld. Ik speur vaak met hem, dat vinden we allebei erg leuk om te doen.

Lena

Ook Lena hoort bij ons gezin. Het is een heerlijke dame, een hond met een eigen wijsheid. Ze is ontzettend slim en voegt zich in elke situatie. Ik denk dat het in haar genen zit dat ze goed voor zichzelf kan zorgen. Die overleefd een oorlog wel! Dat heeft natuurlijk ook een keerzijde, ze trekt haar eigen plan, en dat is niet altijd die van ons. Djonnie heeft Lena erg geholpen toen ze als pup erg angstig en onzeker was. Vanaf dag 1 zijn ze stapelverliefd op elkaar.